Cautare

909 de rezultate pentru "stiri radauti" (7.70 secunde)
Urmand propriile norme, jurnalistii ar fi trebuit sa ignore sau sa expedieze in stiri de doua randuri majoritatea interventiilor prezidentiale.
Am avut ocazia sa ne intalnim in direct la o televiziune de stiri si lucrurile au fost foarte, foarte clare.
Pagina este actualizata zilnic cu declaratii si stiri cu Traian Basescu. "Ce teapa ne-ai tras, marinare!", "Nici comunistii nu si-au permis sa faca ceea ce face PDL!", "Du-te tareeeeeee, marinaree!" sunt doar cateva dintre mesajele postate pe Facebook.
Patriarhia Romana a reactionat astazi, emitand prin intermediul agentiei de stiri Basilica un comunicat de presa care respinge acuzatiile formulate de doi sociologi.
"In momentul in care te duci spre un politist cu un telefon in mana, iar gesturile tale nu pot fi prevazute, ai mare noroc ca politistul respectiv nu te-a incatusat", a explicat oficialul Politiei Romane. Inregistrarea poate vazuta pe: http://www.hotnews.ro/stiri-esential-7725115-video-chistian-ciocan-interzice-filmarea-politistilor-cand-duci-spre-politist-telefonul-mobil-mana-mare-noroc-nu-esti-incatusat.htm?cfnl= HotNews
Contactat de agentia de stiri, Vladescu a confirmat remanierea din functie, dar nu a comentat decizia. Vladescu a detinut pentru a doua oara portofoliul Finantelor Publice, fiind numit la conducerea ministerului la sfarsitul anului trecut, odata cu instalarea guvernului Boc II.
Televiziunea de stiri Realitatea incepe sa marcheze, din ce in ce mai insistent, contraperformantele guvernelor Boc, in care Presedintele Traian Basescu s-a implicat neconstitutional, asumandu-si public rolul de jucator.
Astfel, conform unor stiri aparute in presa, s-a ajuns in situatia in care Guvernul s-a gandit sa interzica prin lege concedierea bugetarilor de partid.
Astfel, conform unor stiri aparute in presa, s-a ajuns in situatia in care Guvernul s-a gandit sa interzica prin lege concedierea bugetarilor de partid.
Congresul se desfasoara sambata, 16 octombrie, incepand cu ora 14.00. La ora transmiterii acestei stiri, Sorin Oprescu tine un discurs de suflet bine primit de participantii la Congres.
La doua zile de la depunerea actelor la Tribunalul Bucuresti pentru inregistrarea formatiunii in registrul partidelor politice, politicianul darabanean a anuntat ca nu va face si nu a facut vreodata parte din partidul generalului Gabriel Oprea, desi stransese 3.000 de semnaturi pentru infiintarea acestuia si poza in purtatorul de cuvant al formatiunii pe la televiziunile de stiri.
MEDIAFAX informeaza ca presedintele Traian Basescu implineste, azi, 4 noiembrie 2010, varsta de 59 de ani, in anii precedenti el sarbatorindu-si ziuade nastere de obicei alaturi de familie, iar pentru acest an fiind anuntata, pana la ora transmiterii acestei stiri, doar participarea sa la emisiuni la RRA si la B1 Tv.
Ziarul online "News Ar" (Agentia de Stiri a Judetului Arad) publica articolul Adelei Cristea, 'Regimul Basescu - Boc va cadea.
Ziarul online "News Ar" (Agentia de Stiri a Judetului Arad) publica articolul Adelei Cristea, 'Regimul Basescu - Boc va cadea.
Exista un efect pervers al televiziunilor de stiri. Cred ca se produce un declic, oamenii isi consuma nemultumirea in fata televizorului si nu mai ies in strada.
In ultimii ani, graviteaza pe langa Dinu Patriciu si apare la talk-showuri pe canalele de stiri. Strategia Roman S-ar putea ca Traian Basescu sa se gandeasca sa-l recupereze pe Petre Roman.
Nu degeaba spune Basescu ca Blaga este "preferatul" televiziunilor de stiri - cele doua infame televiziuni la care face referire tot timpul.
Nici Ioan Oltean de la Bistrita nu a vrut s-o semneze, nici Buda de la Cluj nu a vrut s-o semneze, nici Calian, care apare mai des pe ecranele televizoarelor decat crainicii de stiri.
In timpul sedintei Biroului Permanent al PSD, de la grupul de la Camera, mai multi deputati PDL au venit sa faca transmisiuni la televiziunile de stiri, beneficiind astfel de camere de luat vederi instalate pentru direct in fata grupului PSD.
V-ati angaja la o televiziune mare de stiri din Bucuresti? Va place cum arata mass-media? R.M.: Ba, eu sunt subiectiv.
google-analytics.com